Stukadoor Weesp

Bent u op zoek naar een goed advies of een betrouwbare, vakbekwame stukadoor in Weesp of ruime omgeving?

img_9271_1920

Lüschen Stukadoors

Bent u op zoek naar een goed advies of een betrouwbare, vakbekwame stukadoor in Weesp of ruime omgeving?

Specialist in wand- en plafondafwerking

Bent u op zoek naar een stukadoor in Weesp of ruime omgeving? En heeft u behoefte aan een goed advies van een betrouwbare, vakbekwame stukadoor? Maak dan kennis met ons Stukadoorsbedrijf “S.R. Lüschen” gevestigd in Weesp. Mijn naam is Sebastiaan Lüschen, eigenaar van “S.R. Lüschen Stukadoorsbedrijf”. Afkomstig uit een echte stukadoorsfamilie, ben ik ruim 25 jaar geleden S.R. Lüschen Stukadoorsbedrijf in Weesp gestart. Vanuit Weesp zijn wij uitgegroeid naar een breed georiënteerd Afbouw-en Stukadoorsbedrijf met een grote bekendheid en een brede klantenkring in de wijde omgeving van Weesp. Samen met mijn team streef ik maar één ding na: tevreden klanten. Hoe wij dat bereiken? Door alleen de beste kwaliteit stucwerk te leveren.

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

Vakmanschap en Passie

BETROUWBAAR IN PLANNING

Uitvoering en oplevering

HOOG AFWERKINGSNIVEAU

Hoge kwaliteit stucwerk in Weesp en omgeving

Wij verrichten onze stukadoorswerk niet alleen in Weesp, maar ook in de omliggende plaatsen zoals Driemond, Muiden, Hilversum, Naarden, Bussum, Laren, Blaricum, Huizen, Almere, Mijdrecht, Vinkeveen, Aalsmeer, Amsterdam, Haarlem en ook in Utrecht komen wij regelmatig. Weesp ligt fijn centraal, dus ons werkgebied is erg breed.

Wij verrichten alle traditionele– en moderne stukadoorswerkzaamheden. Ook de eindafwerking en het sauswerk kunt u gerust aan ons overlaten. Ons bedrijf staat al jaren garant voor een hoge kwaliteit stucwerk. Wij bereiken deze hoge kwaliteit door gebruik van de beste materialen, door onze vakkundigheid en onze jarenlange kennis. En ook niet onbelangrijk: wij werken netjes en schoon.

Eerdere stucadoors-projecten in Weesp en omgeving

Wij hebben al vele opdrachtgevers in Weesp en ruime omgeving blij mogen maken met strak gestucte wanden en plafonds. Zowel voor particulieren als voor het bedrijfsleven voeren wij met grote passie onze stukadoorswerkzaamheden uit. Wij hebben al vele opdrachtgevers in Weesp en ruime omgeving blij mogen maken met strak gestucte wanden en plafonds, sierpleister, mooi gestucte buitengevels, Beton Ciré (betonlook), sauswerk, spuitwerk. Met zowel traditionele- als moderne stukadoorswerkzaamheden hebben wij al vele woningen, kantoorpanden en winkels een make-over gegeven. Dit met de hoge kwaliteit die u mag verwachten van ons stukadoorswerk. Wij zijn trots op ons werk en onze referenties spreken boekdelen.

Lüschen stukadoor(s) in Weesp

In Weesp en omgeving is de naam Lüschen onlosmakelijk verbonden met het stucen en de stukadoors. Lüschen is een stucfamilie die al ruim een eeuw een begrip is in Weesp en omgeving. De generatielange goede reputatie, die ons dierbaar is, is een gevolg van consequent en secuur vakmanschap binnen het afbouw-en stucwerk. Wij zijn er dan ook trots op dat wij, “S.R. Lüschen Stukadoorsbedrijf”, deze traditie voortzetten vanuit Weesp en in de ruime omgeving.

Dit zeggen mijn klanten

  • Ook deze keer zijn we weer heel, hele tevreden over de werkzaamheden. Al sinds 2004 laten we het stucwerk door Luschen doen. Er wordt meegedacht, de kwaliteit is goed en het gaat allemaal heel snel. Kortom, een hele dikke vette 10.

    R. Vecht
  • Sebastiaan heeft in mijn woning een aantal muren gestuukt en een kast. Het is erg mooi geworden. Sebastiaan levert tegen een betaalbare prijs uitstekende kwaliteit. Erg blij met het resultaat. Volgend jaar vraag ik hem opnieuw voor het volgende project.

    Digna Verheul Huizen
  • Een super goed en meedenkend bedrijf, Sebastiaan en Tim hebben mijn huis omgetoverd naar een strak paleisje. Van offerte aanleveren tot aan opleveren, verliep alles goed en soepel. Deze jongens verstaan hun vak en gaan geen uitdagingen uit de weg. S.R. Lüschen Stukadoorsbedrijf is echt een aanrader!

    Danny Hoiting Zeewolde

Wat zijn de kosten van stukadoren in Weesp?

De kosten voor het stukadoorswerk zijn echt afhankelijk van de opdracht. Het type stucwerk zelf is natuurlijk bepalend voor de prijs. Hiernaast speelt het aantal vierkante meters en de conditie van de ondergrond van de wanden en plafonds, die van stucwerk moeten worden voorzien, mee in de prijsopgave.

Om tot het juiste kostenplaatje te komen, kom ik graag vrijblijvend op de locatie langs waar het stukadoren moet plaats vinden. Zo kan ik exact zien wat de conditie van de wanden/plafonds is en kunnen we samen de wensen doornemen. Vervolgens zal ik een geheel vrijblijvende offerte verstrekken waar de exacte kosten in vermeld staan.

Zo hebben we kunnen kennismaken en weet u wat u kunt verwachten. Spreekt het complete plaatje u aan? Dan gaan wij graag bij u aan de slag! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen want wij staan klaar voor al uw vragen over stukadoorswerkzaamheden en bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

9% BTW tarief
Indien uw huis ouder is dan 2 jaar en hoofdzakelijk (50% of meer) particulier wordt bewoond dan geldt er een 9% BTW tarief ipv 21% BTW. Ook woningbouwcorporaties die opdracht geven tot stukadoorswerk aan particuliere woningen vallen onder het 9% BTW tarief.

De stukadoor in Weesp die alles kan!

Bent u geïnteresseerd in traditioneel stucwerk of moderne stukadoorswerkzaamheden? Of wilt u uw pand laten sausen? Voor al uw stucwerk kunt u bij ons terecht. Wij leveren  niet alleen het vertrouwde gladde pleisterwerk. Bij ons kunt u ook terecht voor sierpleisters (denk aan bijvoorbeeld spachtelputz), schuurwerk, Beton Ciré (betonlook), Venetiaans/Romaans stucwerk, lijstwerk en/of ornamenten, sauswerk (schilderen van de muren), spuitwerk of het stucen en afwerken van buitengevels. Dus welk type stukadoorswerk u ook wenst, bij “S.R .Lüschen Stukadoorsbedrijf”zit u goed.

Yes, ik wil deze stukadoor uit Weesp!

Denkt u dat mijn werk past bij uw wensen? Vertrouwt u mijn vakmanschap toe aan uw huis of zakelijke pand? Laten we kennis maken! Stuur mij een mail of neem telefonisch contact op zodat we een afspraak kunnen inplannen. Ik kijk er naar uit!